Menu

 

Energetisch hulpverlenen:

Alles is energie ook je woorden, gedachten en ervaringen. Zo is alles wat leeft omringd door een energieveld ook wel aura genoemd. De aura kan worden waargenomen als je ´uitstraling´. De aura staat in verbinding met de chakra`s. Deze chakra`s zijn energie centra welke zorgen voor een goede doorstroming van de (levens)energie.De chakra`s corresponderen met het fysieke en het emotionele deel van de mens. Zo hebben wij een netwerk van energiebanen, meridianen, die zorgen voor verbinding, communicatie en beweging van energie in ons lichaam.

Ons energieveld is een veld met informatie en kan verstoord raken door gedachten, gebeurtenissen en emoties. Dit kan diverse klachten geven van vermoeidheid, spanning en aspecefieke pijn.

Als we ons bewust worden dat alles energie is en dat we ons energieveld kunnen beïnvloeden dan zijn we zelf in staat blokkade´s op te ruimen. Energetisch hulpverlenen helpt je energieveld weer in balans te brengen, oude overtuigingen en pijn los te laten en weer contact te maken met wie je werkelijk bent.

Als we niet onszelf kunnen zijn geeft dit spanning, als we helemaal onszelf kunnen zijn geeft dit ontspanning!

Om met energie en de subtiele energievelden te kunnen werken heb ik diverse cursussen gevolgd waaronder Reiki, magnetiseren en de Touch of Matrix, ontwikkeld door Günther de Jong. Verder heb ik diverse workshops doorlopen op Alandi te Steyl onder auspiciën van Ad Stemerding. In 2017 heb ik derde jaar afgerond van de Universal Cosmic Healing Opleiding™ ontwikkeld door Ronald Nieuwenhuizen.

Het werken met de "Universele" energie is ook onderdeel van een massage behandeling.

Een energetische behandeling kan ook een op zichzelf staande behandeling zijn. De behandeling wordt gegeven terwijl u gekleed op de behandeltafel ligt of, bij een kort consult, op een krukje zit.

Praktijk De Bron Den BoschDeel op
TwitterFacebookGoogle+LinkedIn